Савік Шустер підписав контракт з «Інтером» на рік

25 Лютого 2013
6610
25 Лютого 2013
11:02

Савік Шустер підписав контракт з «Інтером» на рік

6610
Савік Шустер  підписав контракт з «Інтером» на рік

«Савік Шустер студія» підписала угоду з телеканалом «Інтер»  щодо виходу «Шустер live» до кінця 2013 року. Про це «Детектор медіа» розказала PR-директор  студії Каріна Палаєва.

 

За її словами, контракт не передбачає вимог щодо конкретних показників проекту. Також у ньому не йдеться про соціальний проект «Шустер Life. Адреналін», який, за інформацією деяких джерел на каналі, може згодом перейти на «Інтер».

 

Нагадаємо, з 22 лютого «Шустер live» замінить в ефірі «Інтера» «Справедливість». Зміна ток-шоу, на думку каналу, має збільшити його показники.

 

Тож «Савік Шустер студія» розірвала угоду з Першим національним, яка передбачала співпрацю ще й на 2013 рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6610
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юрист
4047 дн. тому
А как это? Ещё не отпели и не похоронили договор на Первом национальном, а уже подписали на Ынтере? Интерррррррессссссссная свобода слова? Молодец Первый, что вырвал неустойку у Фирташа. Тепер гонорары журналисты Первого будут получать в конвертах от Фирташа.
правда
4048 дн. тому
Барселона тебя никогда бы не пригласила, не задирай нос (нечего то и задирать!)
ЮРИСТ
4049 дн. тому
А контракт шустріка з Першим Національним - в студію, для ознайомлення глядачам Першого як доступ до публічної інформації!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду