Журнал «Фокус» із публікаціями про Януковича вилучили із продажу та сайту

24 Лютого 2013
11988
24 Лютого 2013
17:22

Журнал «Фокус» із публікаціями про Януковича вилучили із продажу та сайту

11988
Журнал «Фокус» із публікаціями про Януковича вилучили із продажу та сайту

Восьме число «Фокуса» від 21.02.2013 вилучено з кіосків та сайту видання. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа» з кількох міст України, а також зазначає на своїй сторінці у Facebook журналіст, оглядач «Української правди» Мустафа Найєм. 

 

Випуск журналу присвячено третій річниці президентства Віктора Януковича. Цю тему, зокрема, інформацію про витрати апарату глави держави, подано у трьох публікаціях.

 

У п`ятницю із сайту зникла електронна версія видання. Під час вихідних тижневик зняли з реалізації по всій Україні.

 

«Детектор медіа» звернулася до PR-служби ділового сегменту UMH group і сподівається отримати офіційні коментарі у понеділок 25 лютого.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11988
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
4120 дн. тому
Устроили пиар-акцию журналу))
хехе
4120 дн. тому
Спокойно купил Фокус в ларьке Пресса на Майдане. Чего за гон?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду