Розпочате службове розслідування за заявою донецьких журналістів

21 Лютого 2013
5477
21 Лютого 2013
15:58

Розпочате службове розслідування за заявою донецьких журналістів

5477
Розпочате службове розслідування за заявою донецьких журналістів

Розпочалося службове розслідування за заявою донецьких журналістів до Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області про спроби керівника прес-служби приховати від них оперативну інформацію про аварію в Донецьку літака АН-24. Про це повідомила «Детектор медіа» керівник прес-служби ГУ ДСНС України в Донецькій області Інна Сєдова на прохання прокоментувати звернення журналістів.

 

20 лютого кілька журналістів Донецької області звернулися до начальника Головного управління ДСНС України в Донецькій області Миколи Ільченка та керівника прес-служби ДСНС України Світлани Бородіної з листом-проханням розглянути питання про профпридатність і відповідність займаній посаді прес-секретаря ГУ ДСНС України в Донецькій області. Підписи під зверненням поставили представники майже всіх національних каналів, ряд кореспондентів, редакторів газет та інтернет-видань.

 

Службове розслідування розпочате згідно статті 29 Закону України «Про звернення громадян».

 

Наразі «Детектор медіа» намагається дізнатися подробиці в начальника Головного управління ДСНС України в Донецькій області Миколи Ільченка. Саме Миколі Ільченку та керівництву Відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС України голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських доручив провести службове розслідування стосовно порядку інформування журналістів про хід рятувальної операції після авіакатастрофи. Про це сказано на сайті ГУ ДСНС України в Донецькій області.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла про заяву донецьких журналістів зі звинуваченнями у спробах приховування інформації прес-службою щодо аварії літака АН-24, яка сталася 13 лютого в Донецькому міжнародному аеропорту ім С. Прокоф'єва.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду