detector.media
21.02.2013 15:58
Розпочате службове розслідування за заявою донецьких журналістів

Розпочалося службове розслідування за заявою донецьких журналістів до Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області про спроби керівника прес-служби приховати від них оперативну інформацію про аварію в Донецьку літака АН-24. Про це повідомила «Детектор медіа» керівник прес-служби ГУ ДСНС України в Донецькій області Інна Сєдова на прохання прокоментувати звернення журналістів.

 

20 лютого кілька журналістів Донецької області звернулися до начальника Головного управління ДСНС України в Донецькій області Миколи Ільченка та керівника прес-служби ДСНС України Світлани Бородіної з листом-проханням розглянути питання про профпридатність і відповідність займаній посаді прес-секретаря ГУ ДСНС України в Донецькій області. Підписи під зверненням поставили представники майже всіх національних каналів, ряд кореспондентів, редакторів газет та інтернет-видань.

 

Службове розслідування розпочате згідно статті 29 Закону України «Про звернення громадян».

 

Наразі «Детектор медіа» намагається дізнатися подробиці в начальника Головного управління ДСНС України в Донецькій області Миколи Ільченка. Саме Миколі Ільченку та керівництву Відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС України голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських доручив провести службове розслідування стосовно порядку інформування журналістів про хід рятувальної операції після авіакатастрофи. Про це сказано на сайті ГУ ДСНС України в Донецькій області.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла про заяву донецьких журналістів зі звинуваченнями у спробах приховування інформації прес-службою щодо аварії літака АН-24, яка сталася 13 лютого в Донецькому міжнародному аеропорту ім С. Прокоф'єва.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY