УДАР у Київраді вимагає від газети «Хрещатик» спростувати недостовірну інформацію (ДОПОВНЕНО)

11 Лютого 2013
6360
11 Лютого 2013
18:29

УДАР у Київраді вимагає від газети «Хрещатик» спростувати недостовірну інформацію (ДОПОВНЕНО)

6360
Щодо подій у Київраді 7 лютого
УДАР у Київраді вимагає від газети «Хрещатик» спростувати недостовірну інформацію (ДОПОВНЕНО)

Депутатська фракція УДАР у Київраді вимагає від газети «Хрещатик» спростувати недостовірну інформацію щодо подій у Київраді 7 лютого. Про це заявив голова фракції УДАР у Київраді Олександр Клюс 11 лютого під час виступу в сесійній залі столичної ради, повідомляє прес-служба УДАРу.

 

«У п'ятничному номері газети Київради "Хрещатик" на першій сторінці було опубліковано матеріал "Бюджетну сесію зірвала опозиція", в якому представників депутатської фракції політичної партії "УДАР Віталія Кличка" у Київраді звинувачують у блокуванні та зриві пленарного засідання, погромі в будівлі Київради та відсутності на пленарному засіданні. Депутатська фракція "УДАР Віталія Кличка" у Київській міськраді категорично спростовує дану інформацію», - наголосив голова фракції УДАР у Київраді.

 

Олександр Клюс підкреслив, що 7 лютого всі 13 депутатів фракції УДАР своєчасно з'явилися біля сесійної зали, щоб узяти участь у пленарному засіданні сесії Київради, але не змогли потрапити всередину, оскільки вхідні двері до сесійної зали були зачиненими.

 

«Більше того, чиновники Київради позбавили доступу до зали пленарних засідань не тільки депутатів Київської міськради, а й народних депутатів, про що комунальна преса "сором'язливо забула" повідомити читачів», - зазначив Олександр Клюс.

 

Депутати від УДАРу вимагають надати їм право на відповідь, «розмістити її на першій шпальті найближчого номеру газети "Хрещатик", а також об'єктивно висвітлювати діяльність всіх без виключення депутатських фракцій Київради».

 

В. о. головного редактора газети «Хрещатик» Євген Гавловський сказав «Телекритиці», що газета утримується від коментарів стосовно заяви представників фракції УДАР у Київраді, оскільки її представники офіційно до редакції не зверталися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6360
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
патриот
4115 дн. тому
В Харькове Кличко поставл смотрящим регионала Романенко. Начался процесс объединения ПР и УДАРа. Позор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду