На «Радіо Ера ФМ» вийдуть «Рок-пятилетки» з Сєвою Новгородцевим

1 Лютого 2013
6771
1 Лютого 2013
17:48

На «Радіо Ера ФМ» вийдуть «Рок-пятилетки» з Сєвою Новгородцевим

6771
На «Радіо Ера ФМ» вийдуть «Рок-пятилетки» з Сєвою Новгородцевим

З 4 лютого на «Радіо Ера ФМ» почне виходити в ефір програма «Рок-пятилетки», автором та ведучим якої стане легенда всесвітньої служби ВВС Сєва Новгородцев. Про це повідомила прес-служба радіо.

 

«Рок-пятилетки» звучатимуть в ефірі щопонеділка о 9.08.

 

«Якщо простежити шляхи музики п'ятирічними, начебто геологічними пластами, то ми побачимо, що час змінювався цими п'ятирічками скачкоподібно, і в популярній музиці, неначе муха у бурштині, застиг, відобразився сам дух епохи. Звідси й була ідея -  зробити ці рок-п'ятирічки, щоб нагадати не тільки, як жили, що співали і під що танцювали, але й яке відчуття світу було тоді у людей», - пояснив задум та назву цього циклу Сєва Новгородцев в ексклюзивному інтерв'ю «Радіо-Ера ФМ».

 

На «Радіо-Ера ФМ» вже понад рік виходить авторська музична програма знаного українського журналіста Андрія Куликова «Пора року». Відтепер обидві програми будуть об'єднані в єдиний проект «РОКові години на Радіо Ера ФМ».

 

«"Рок-пятилетки" Сєви Новгородцева починатимуть робочий тиждень, заряджатимуть слухача в понеділок зранку, а «Пора року» Андрія Куликова стане своєрідним завершенням робочої п'ятиденки, додасть енергії на прийдешній уїк-енд», - зауважив головний редактор радіостанції Віталій Дикий.

 

«Пора року» виходить щоп'ятниці о 20.08.

 

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду