Олена Фроляк пояснила, чому у новинах ICTV не було слів Пукача про Кучму та Литвина

30 Січня 2013
13945
30 Січня 2013
19:17

Олена Фроляк пояснила, чому у новинах ICTV не було слів Пукача про Кучму та Литвина

13945
Олена Фроляк пояснила, чому у новинах ICTV не було слів Пукача про Кучму та Литвина

У сюжеті «Фактів» на ICTV про вирок Олексію Пукачу не було згадано прізвищ Леоніда Кучми та Володимира Литвина через те, що вони відсутні у вироку та не згадувались у матеріалах слідства. Про це у коментарі «Детектор медіа» сказала головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк.

 

«Прокурори наголошують - і про це сказано в сюжеті - серед замовників вбивства Пукач назвав лише Кравченка і жодних інших прізвищ там не фігурувало... Про незадоволення адвокатів Пукача, яких обурило, чому не допитали колишніх керівників держави, «Факти» теж  сказали. Видавати в ефір емоційні слова людини, засудженої на довічне ув‘язнення, не бачу сенсу. В такому стані можна сказати будь-що», - зазначила пані Фроляк.

 

Нагадаємо, слова засудженого до довічного ув'язнення за вбивство Георгія Ґонґадзе Олексія Пукача, який згадав під час оголошення вироку про вину Леоніда Кучми і Володимира Литвина, поставили у сюжети новин всі загальнонаціональні канали, окрім ICTV, СТБ і Нового каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на запитання судді, чи зрозумілий йому оголошений вирок Олексій Пукач відповів (дослівно): «І буде зрозуміло тоді, коли Кучма й Литвин будуть разом зі мною. Запросите в Кучми і в Литвина. Вони все розкажуть. Поэтому спросите за мотив и за умысел у Литвина и у Кучмы».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13945
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Art
4107 дн. тому
родственные связи кучмы и пинчука ни при чем...и пичук не владелец канала...//
lenna0
4107 дн. тому
Фроляк как тот судья ,зачем его спрашивать, сказали сверху .....
Гость
4107 дн. тому
Потому что, одно семя!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду