Під час вистави помер відомий український актор Олександр Бондаренко

30 Січня 2013
4914
30 Січня 2013
11:27

Під час вистави помер відомий український актор Олександр Бондаренко

4914
Під час вистави помер відомий український актор Олександр Бондаренко

Відомий український актор Олександр Бондаренко помер під час вистави на сцені київського театру імені Лесі Українки. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине», кореспондент якої був присутній у залі.

 

Трагедія сталася вчора, 29 січня, близько 20.00, під час вистави «1001 пристрасть, або дрібниці життя» за мотивами оповідання Антона Чехова.

 

52-річний Олександр Бондаренко читав драматичний, емоційний монолог, тримаючи в руці згорток, що імітував немовлятко. Раптово він випустив реквізит з рук і упав на сцені, встигнувши лише сказати: «Я падаю». За свідченням кореспондента «КП», глядачі не одразу зрозуміли, що актор упав не за сценічним задумом, але згодом їх попросили залишити приміщення театру.

 

В очікуванні «швидкої», яка прибула через 20 хвилин, актору намагалися робити масаж серця, проте марно. Серце Олександра Бондаренка перестало битися ще до приїзду лікарів. Поки що немає інформації, що саме стало причиною смерті, попередньо  причиною трагедії називається слабке серце актора.

 

Олександр Бондаренко - відомий театральний і кіноактор, заслужений артист України, відомий своїми роботами у багатьох телевізійних серіалах і кінофільмах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4914
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Баринова Наталя,тележурналіст НТКУ
4102 дн. тому
Світла пам"ять талановитому артистові.Кожен з образів,створених Олександром Бондаренком на театральній сцені та в кінематографі,вкарбовується у свідомості численних прихильників Митця. Щирі співчуття рідним,близьким,колегам.Відлуння оплесків,що лунали під склепінням театру імені Лесі Українки,застигне у фотографіях,що зберігаються у музеї театру.
Баринова Наталя,тележурналіст НТКУ
4102 дн. тому
Світла пам"ять талановитому артистові.Кожен з образів,створених Олександром Бондаренком на театральній сцені та в кінематографі,вкарбовується у свідомості численних прихильників Митця. Щирі співчуття рідним,близьким,колегам.Відлуння оплексків,що лунали під склепінням театру імені Лесі Українки,застигне у фотографіях,що зберігаються у музеї театру.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду