detector.media
30.01.2013 11:27
Під час вистави помер відомий український актор Олександр Бондаренко
Під час вистави помер відомий український актор Олександр Бондаренко

Відомий український актор Олександр Бондаренко помер під час вистави на сцені київського театру імені Лесі Українки. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине», кореспондент якої був присутній у залі.

 

Трагедія сталася вчора, 29 січня, близько 20.00, під час вистави «1001 пристрасть, або дрібниці життя» за мотивами оповідання Антона Чехова.

 

52-річний Олександр Бондаренко читав драматичний, емоційний монолог, тримаючи в руці згорток, що імітував немовлятко. Раптово він випустив реквізит з рук і упав на сцені, встигнувши лише сказати: «Я падаю». За свідченням кореспондента «КП», глядачі не одразу зрозуміли, що актор упав не за сценічним задумом, але згодом їх попросили залишити приміщення театру.

 

В очікуванні «швидкої», яка прибула через 20 хвилин, актору намагалися робити масаж серця, проте марно. Серце Олександра Бондаренка перестало битися ще до приїзду лікарів. Поки що немає інформації, що саме стало причиною смерті, попередньо  причиною трагедії називається слабке серце актора.

 

Олександр Бондаренко - відомий театральний і кіноактор, заслужений артист України, відомий своїми роботами у багатьох телевізійних серіалах і кінофільмах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY