АППК приєдналася до організаторів Crimea MediaCom

25 Січня 2013
6318
25 Січня 2013
18:10

АППК приєдналася до організаторів Crimea MediaCom

6318
АППК приєдналася до організаторів Crimea MediaCom

Асоціація правовласників і постачальників контенту (АППК) приєдналася до організації міжгалузевого заходу Crimea MediaCom. Про це повідомила народний депутат України, президент АППК Олена Бондаренко.

 

«АППК вітає і приєднується до міжгалузевого заходу Crimea MediaCom і дуже розраховує на те, що він стане щорічним наймасовішим майданчиком з експертами найвищого рівня і залученням всіх десіжн-мейкерів медіа- та телекомгалузей в Україні. Сподіваємося, що зусилля різних громадських організацій - АППК, НАМ, "Телекомпалати" і всіх інших, які потім приєднаються, дадуть відповідні плоди», - сказала пані Бондаренко.

 

На думку Олени Бондаренко, Crimea MediaCom - це перспективний новий конвергентний майданчик, який може стати великим міжрегіональним східноєвропейським заходом.

 

За словами пані Бондаренко, АППК це рішення далося непросто, тому що наразі в Україні багато таких щорічних майданчиків, і, як правило, експертна громадська аудиторія розпорошується: частина представників ринку бере участь в одному форумі, частина - в іншому, решта - в третьому. «У підсумку весь потенціал, який міг би бути реалізований на єдиному конвергентном заході, не приносить необхідного результату, - каже пані Бондаренко. - Тому приєднуємося, розраховуємо на те, що за нами підуть інші асоціації. Знаючи попередню діяльність одного з наших компаньйонів - НАМ, можемо розраховувати на високий міжнародний організаційний і експертний рівень підготовки заходу».

 

Нагадаємо, Незалежна асоціація телерадіомовників та «Телекомунікаційна палата України» оголосили про заснування щорічної міжгалузевої події для розгляду актуальних загальних питань і прийняття важливих междуіндустріальніх рішень.

 

Подія отримала назву Crimea MediaCom. Захід організовується для спілкування між телебаченням, радіо, продакшн-, телекомунікаційними компаніями, кабельними і супутниковими операторами. Він включатиме в себе Саміт лідерів телекомунікаційної та медіагалузей, галузеві і тематичні заходи, а також виставки, презентації тощо.

 

Crimea MediaCom відбудеться в Криму в кінці травня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду