detector.media
25.01.2013 18:10
АППК приєдналася до організаторів Crimea MediaCom

Асоціація правовласників і постачальників контенту (АППК) приєдналася до організації міжгалузевого заходу Crimea MediaCom. Про це повідомила народний депутат України, президент АППК Олена Бондаренко.

 

«АППК вітає і приєднується до міжгалузевого заходу Crimea MediaCom і дуже розраховує на те, що він стане щорічним наймасовішим майданчиком з експертами найвищого рівня і залученням всіх десіжн-мейкерів медіа- та телекомгалузей в Україні. Сподіваємося, що зусилля різних громадських організацій - АППК, НАМ, "Телекомпалати" і всіх інших, які потім приєднаються, дадуть відповідні плоди», - сказала пані Бондаренко.

 

На думку Олени Бондаренко, Crimea MediaCom - це перспективний новий конвергентний майданчик, який може стати великим міжрегіональним східноєвропейським заходом.

 

За словами пані Бондаренко, АППК це рішення далося непросто, тому що наразі в Україні багато таких щорічних майданчиків, і, як правило, експертна громадська аудиторія розпорошується: частина представників ринку бере участь в одному форумі, частина - в іншому, решта - в третьому. «У підсумку весь потенціал, який міг би бути реалізований на єдиному конвергентном заході, не приносить необхідного результату, - каже пані Бондаренко. - Тому приєднуємося, розраховуємо на те, що за нами підуть інші асоціації. Знаючи попередню діяльність одного з наших компаньйонів - НАМ, можемо розраховувати на високий міжнародний організаційний і експертний рівень підготовки заходу».

 

Нагадаємо, Незалежна асоціація телерадіомовників та «Телекомунікаційна палата України» оголосили про заснування щорічної міжгалузевої події для розгляду актуальних загальних питань і прийняття важливих междуіндустріальніх рішень.

 

Подія отримала назву Crimea MediaCom. Захід організовується для спілкування між телебаченням, радіо, продакшн-, телекомунікаційними компаніями, кабельними і супутниковими операторами. Він включатиме в себе Саміт лідерів телекомунікаційної та медіагалузей, галузеві і тематичні заходи, а також виставки, презентації тощо.

 

Crimea MediaCom відбудеться в Криму в кінці травня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY