Куликов про Безулик: «Нарешті на “Інтері” з’явиться гарне політичне ток-шоу»

17 Січня 2013
5847
17 Січня 2013
13:43

Куликов про Безулик: «Нарешті на “Інтері” з’явиться гарне політичне ток-шоу»

5847
Куликов про Безулик: «Нарешті на “Інтері” з’явиться гарне політичне ток-шоу»

Поява Анни Безулик на «Інтері» поліпшить імідж каналу, вважає ведучий програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV Андрій Куликов. Про це він сказав газеті «КоммерсантЪ. Украина», коментуючи запуск ток-шоу пані Безулик «Справедливість» замість програми Євгена Кисельова «Велика політика».

 

«Анна Безулик - одна з найбільш кваліфікованих ведучих політичних ток-шоу. Вона впевненіше, ніж Євген Кисельов, працює в кадрі і краще знає гостей, який запрошує в програму. Нарешті на "Інтері" з'явиться гарне політичне ток-шоу», - сказав пан Куликов.

 

Натомість ведучий програми «Шустер live» на Першому національному каналі Савік Шустер шкодує про закриття проекту «Велика політика», про що сказав у бліц-інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Женя Кисельов - мій приятель, людина, до якої я небайдужий. Тому коментувати мені складно. У нас давні відносини ще з часів Москви - "Радіо Свобода", НТВ... Тому я ніколи не буду об'єктивним щодо Жені Кисельова. Я вважаю, що для "Інтера" це велика втрата», - сказав пан Шустер.

 

На запитання, чого він очікує від приходу Анни Безулик з новою програмою, що контрпрограмуватиме проти нього, Савік Шустер відповів: «У мене вже сім років контрпрограмування в Україні. Тому я нічого не боюся. І нічого не остерігаюся. А конкуренція робить усе тільки кращим».

 

Нагадаємо, що новий проект Анни Безулик «Справедливість» стартує на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 25 січня і виходитиме замість «Великої політики з Євгенієм Кисельовим». Євгеній Кисельов тим часом працює над новим великим телевізійним проектом для українського каналу. Про це він особисто розказав «Детектор медіа», однак відмовився уточнювати назву каналу та деталі нової програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду