НАМ і ТПУ заснували міжгалузеву подію, яку проведуть у травні в Ялті

10 Січня 2013
5692
10 Січня 2013
13:52

НАМ і ТПУ заснували міжгалузеву подію, яку проведуть у травні в Ялті

5692
НАМ і ТПУ заснували міжгалузеву подію, яку проведуть у травні в Ялті

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) і Телекомунікаційна палата України (ТПУ) заснували щорічну міжгалузеву подію для розгляду актуальних спільних питань та ухвалення важливих міжіндустріальних рішень. Про це йдеться в повідомленні НАМ.

 

Захід відбудеться в Ялті, в кінці травня 2013 року та має об'єднати фахівців телебачення, радіо, продакшну, телекомунікаційних компаній, кабельних і супутникових операторів.

 

Організатори розраховують, що учасниками у 2013 році стануть близько 300 представників галузі телекомунікації та медіа з усіх регіонів України. Головну увагу організатори планують приділити темі конвергенцій сучасних медіа та телекомунікаційних послуг.

 

«Конвергенція технологій, обладнання та телекомунікаційних послуг та їх персоналізація в даний час є головною тенденцією розвитку телекомунікаційної сфери. В першу чергу від конвергенції виграє користувач, оскільки в результаті він отримує необхідну медійну послугу завжди і в будь-якому місці. Очевидно, що для досягнення такого ідеалу учасники суміжних індустрій медіа та телекомунікації повинні разом обговорювати загальні питання і виробляти спільні стратегічні рішення», - пояснив Костянтин Грицак, директор Телекомунікаційної палати України.

 

Планується участь у події лідерів галузі, керівників державних установ та представників державних регуляторних органів. Захід розпочнеться з проведення спільного пленарного дня. Наступні дні включатимуть тематичні секції та індустріальні заходи - такі, як Конгрес НАМ- щорічний з'їзд представників медіагалузі.

 

«Ми прагнемо започаткувати міжгалузевий захід, що стане головною подією в медіаіндустрії на пострадянському просторі. Це буде унікальне поєднання подій індустріальних, які вже добре себе зарекомендували і мають власну аудиторію та нових тематичних заходів», - зазначила Катерина М'ясникова, виконавчий директор НАМ.

 

НАМ і ТПУ запрошують до співпраці у проведенні заходу об'єднання, асоціації та окремі компанії, що працюють у сфері виробництва та розповсюдження програмного контенту, комунікацій, телемовлення, радіомовлення тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5692
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фывапр
4124 дн. тому
скрестили ежа и ужа... ни у нама ни у ТПУ нет членов... одни живут за гранты вторые за деньги воли... для себя что ли устроили событие? будущее за ИНАУ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду