detector.media
10.01.2013 13:52
НАМ і ТПУ заснували міжгалузеву подію, яку проведуть у травні в Ялті

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) і Телекомунікаційна палата України (ТПУ) заснували щорічну міжгалузеву подію для розгляду актуальних спільних питань та ухвалення важливих міжіндустріальних рішень. Про це йдеться в повідомленні НАМ.

 

Захід відбудеться в Ялті, в кінці травня 2013 року та має об'єднати фахівців телебачення, радіо, продакшну, телекомунікаційних компаній, кабельних і супутникових операторів.

 

Організатори розраховують, що учасниками у 2013 році стануть близько 300 представників галузі телекомунікації та медіа з усіх регіонів України. Головну увагу організатори планують приділити темі конвергенцій сучасних медіа та телекомунікаційних послуг.

 

«Конвергенція технологій, обладнання та телекомунікаційних послуг та їх персоналізація в даний час є головною тенденцією розвитку телекомунікаційної сфери. В першу чергу від конвергенції виграє користувач, оскільки в результаті він отримує необхідну медійну послугу завжди і в будь-якому місці. Очевидно, що для досягнення такого ідеалу учасники суміжних індустрій медіа та телекомунікації повинні разом обговорювати загальні питання і виробляти спільні стратегічні рішення», - пояснив Костянтин Грицак, директор Телекомунікаційної палати України.

 

Планується участь у події лідерів галузі, керівників державних установ та представників державних регуляторних органів. Захід розпочнеться з проведення спільного пленарного дня. Наступні дні включатимуть тематичні секції та індустріальні заходи - такі, як Конгрес НАМ- щорічний з'їзд представників медіагалузі.

 

«Ми прагнемо започаткувати міжгалузевий захід, що стане головною подією в медіаіндустрії на пострадянському просторі. Це буде унікальне поєднання подій індустріальних, які вже добре себе зарекомендували і мають власну аудиторію та нових тематичних заходів», - зазначила Катерина М'ясникова, виконавчий директор НАМ.

 

НАМ і ТПУ запрошують до співпраці у проведенні заходу об'єднання, асоціації та окремі компанії, що працюють у сфері виробництва та розповсюдження програмного контенту, комунікацій, телемовлення, радіомовлення тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY