Визначено переможців конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ»

27 Грудня 2012
4873
27 Грудня 2012
13:45

Визначено переможців конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ»

4873
Чотири нагороди отримала Ольга Юдіна з газети «Горожанин»
Визначено переможців конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ»

22 грудня в Дніпропетровську на церемонії нагородження було названо найкращих журналістів і редакторів Дніпропетровської області за версією конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ». Про це йдеться в повідомленні організаторів конкурсу.

 

Переможців визначали серед 100 номінантів в 11 номінаціях. Член журі оцінювали знеособлені матеріали номінантів, при цьому вони не мали права оцінювати статті журналістів свого видання. За підсумками голосування авторами найкращих статей стали:

 

Ольга Юдіна, газета «Горожанин» у номінаціях «Найкращий журналіст друкованого ЗМІ» в темах АПК, ЖКГ, промисловість та екологія;

Олександр Разумний, газета «Днепр вечерний» у номінації «Найкращий журналіст друкованого ЗМІ: охорона здоров'я і медицина»;

Олена Андрющенко, газета «Днепр вечерний» у номінації «Найкращий журналіст друкованого ЗМІ: людина»;

Ірина Мороз, 34 телеканал, у номінації «Найкращий журналіст на ТБ»;

Олена Непокора, портал «Наш Дніпропетровськ», у номінації «Найкращий журналіст інтернет-ЗМІ»;

Віктор Пашула, Banki.ua, у номінації «Найкращий журналістський акаунт»;

Борис Васильєв, головний редактор інформаційного мовлення ТРК «Стерх» (11 канал) у номінації «Повага колег»;

Тетяна Харлан, газета «Проспект Трубніков» у номінації «Дебют року».

 

 


 

 

Чотирикратна переможниця конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ» Ольга Юдіна (газета «Горожанин») зазначила, що багато її колег теж гідні нагород, і вона б більшість призів віддала своїм колегам.

 

У ролі членів журі виступили представники центральних і регіональних ЗМІ, а також експерти в галузі медіа. «Приємно бачити, що чимало журналістів з області нічим не поступаються своїм колегам з Києва. Хоча й траплялися матеріали відверто рекламного характеру, та були й такі, що дійсно дуже й дуже високого рівня», - відзначив один з членів журі, головний редактор інтернет-видання «Економічна правда» Сергій Лямець.

 

Імена всіх призерів, оцінки членів журі, а також методологію можна переглянути на сайті конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ» www.dp.presszvanie.ua.

 

За словами члена наглядової ради конкурсу, першого заступника головного редактора газети «Коммерсантъ. Украина» Андрія Юхименка, в конкурсу «PRESSзвання» високий авторитет серед центральних ЗМІ, оскільки це єдиний повністю відкритий і прозорий конкурс в Україні. «Так, це призводить до конфліктів, але повна відкритість свідчить про професіоналізм. Так само як і відкритість і об'єктивність у журналістиці вважаються еталонами професії», - наголосив він.

 

Конкурс «PRESSзвання. Дніпропетровськ» пройшов у межах Міжнародного конкурсу журналістики «Премія ділових кіл "PRESSзвання"» в партнерстві з компанією «Інтерпайп», за підтримки Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України.

 

Партнером конкурсу виступила компанія PwC (PricewaterhouseCoopers).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду