detector.media
27.12.2012 13:45
Визначено переможців конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ»
Чотири нагороди отримала Ольга Юдіна з газети «Горожанин»

22 грудня в Дніпропетровську на церемонії нагородження було названо найкращих журналістів і редакторів Дніпропетровської області за версією конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ». Про це йдеться в повідомленні організаторів конкурсу.

 

Переможців визначали серед 100 номінантів в 11 номінаціях. Член журі оцінювали знеособлені матеріали номінантів, при цьому вони не мали права оцінювати статті журналістів свого видання. За підсумками голосування авторами найкращих статей стали:

 

Ольга Юдіна, газета «Горожанин» у номінаціях «Найкращий журналіст друкованого ЗМІ» в темах АПК, ЖКГ, промисловість та екологія;

Олександр Разумний, газета «Днепр вечерний» у номінації «Найкращий журналіст друкованого ЗМІ: охорона здоров'я і медицина»;

Олена Андрющенко, газета «Днепр вечерний» у номінації «Найкращий журналіст друкованого ЗМІ: людина»;

Ірина Мороз, 34 телеканал, у номінації «Найкращий журналіст на ТБ»;

Олена Непокора, портал «Наш Дніпропетровськ», у номінації «Найкращий журналіст інтернет-ЗМІ»;

Віктор Пашула, Banki.ua, у номінації «Найкращий журналістський акаунт»;

Борис Васильєв, головний редактор інформаційного мовлення ТРК «Стерх» (11 канал) у номінації «Повага колег»;

Тетяна Харлан, газета «Проспект Трубніков» у номінації «Дебют року».

 

 


 

 

Чотирикратна переможниця конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ» Ольга Юдіна (газета «Горожанин») зазначила, що багато її колег теж гідні нагород, і вона б більшість призів віддала своїм колегам.

 

У ролі членів журі виступили представники центральних і регіональних ЗМІ, а також експерти в галузі медіа. «Приємно бачити, що чимало журналістів з області нічим не поступаються своїм колегам з Києва. Хоча й траплялися матеріали відверто рекламного характеру, та були й такі, що дійсно дуже й дуже високого рівня», - відзначив один з членів журі, головний редактор інтернет-видання «Економічна правда» Сергій Лямець.

 

Імена всіх призерів, оцінки членів журі, а також методологію можна переглянути на сайті конкурсу «PRESSзвання. Дніпропетровськ» www.dp.presszvanie.ua.

 

За словами члена наглядової ради конкурсу, першого заступника головного редактора газети «Коммерсантъ. Украина» Андрія Юхименка, в конкурсу «PRESSзвання» високий авторитет серед центральних ЗМІ, оскільки це єдиний повністю відкритий і прозорий конкурс в Україні. «Так, це призводить до конфліктів, але повна відкритість свідчить про професіоналізм. Так само як і відкритість і об'єктивність у журналістиці вважаються еталонами професії», - наголосив він.

 

Конкурс «PRESSзвання. Дніпропетровськ» пройшов у межах Міжнародного конкурсу журналістики «Премія ділових кіл "PRESSзвання"» в партнерстві з компанією «Інтерпайп», за підтримки Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України.

 

Партнером конкурсу виступила компанія PwC (PricewaterhouseCoopers).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY