Безулик може замінити Кисельова?

20 Грудня 2012
13743
20 Грудня 2012
16:39

Безулик може замінити Кисельова?

13743
«Інтер» веде переговори з Безулик
Безулик може замінити Кисельова?

Телеканал «Інтер» веде переговори з телеведучою Анною Безулик щодо запуску нового суспільно-політичного ток-шоу, під яке вже будується студія. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Як писала тиждень тому «Дуся», з Нового року «Інтер» не має наміру продовжувати контракт з Євгенієм Кисельовим, чиє місце може зайняти «одна відома українська телеведуча». Крім того «Інтер» може запустити й інші програми суспільно-політичної тематики з новими телевізійними обличчями.

 

У прес-службі каналу «Інтер» інформацію не коментують. Зв'язатися з пані Безулик «Детектор медіа» поки не вдалося.

 

Як відомо, Анна Безулик веде авторське ток-шоу «РесПубліка» на 5-му каналі. За даними джерел «Детектор медіа», її контракт із 5-м каналом автоматично продовжується на наступний рік, якщо сторони не попередили одна одну за 2 місяці про розірвання. Поки що ні одна зі сторін про це не попереджала.

 

Однак новий сезон на «Інтері» зазвичай стартує наприкінці лютого, і до цього часу в Анни Безулик є можливість перейти з 5-го каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13743
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Du-Du
4143 дн. тому
врятли, скорее уж на 1+1, там мудро покупают всё, что хоть как-то интересно зрителю, а интер, увы, чем дальше, тем больше становится образцом того,как профукивается некогда успешный бизнес. В комплекте с Безулик там еще очень недостает самого мужского мужчины Илащука и субботнего вечернего гранд-шоу "Мелодия двох сердець"
MiKkO
4144 дн. тому
Це хід конем) А куди ж пан Євген? Невже з України?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду