Прем’єра «Табу» підвищила частку слоту, однак не дотягнулась до середніх показників «1+1»

20 Грудня 2012
5522
20 Грудня 2012
15:55

Прем’єра «Табу» підвищила частку слоту, однак не дотягнулась до середніх показників «1+1»

5522
Прем’єра «Табу» підвищила частку слоту, однак не дотягнулась до середніх показників «1+1»

19 грудня прем'єра таблоїду «Табу» з Миколою Вереснем на телеканалі «1+1» взяла рейтинг 3,61%, частку 10,66% за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 2,54%, частка 8,35%. Програма вийшла у слоті 22.00-22.44 і підвищила його частку.

 

 Раніше у цьому слоті транслювалась програма «Територія обману», яка мала нижчі показники  (останній випуск  12  грудня взяв частку 6,87% за «Всією Україною» та 5,14% за «50 тис.+»)

 

Однак при цьому  показники прем'єри «Табу» нижчі за середні результати каналу. Минулого тижня (10-16 грудня) «1+1» мав частку 14,62% за «Всією Україною» та 10,74% за «50 тис.+».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа»,  у «Табу» розкриватимуться теми, «які не заведено обговорювати»: в ефір виходитимуть ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей.  Творці таблоїда обіцяють, що кожен ефір має стати сенсацією.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5522
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
4166 дн. тому
а всё таки Коля Бля молодец
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду