СТБ у новорічну ніч покаже випуски «Х-фактора»

19 Грудня 2012
6584
19 Грудня 2012
16:21

СТБ у новорічну ніч покаже випуски «Х-фактора»

6584
СТБ у новорічну ніч покаже випуски «Х-фактора»

В новорічну ніч телеканал СТБ покаже повтор випусків програми «Х-фактор - 3». Про це повідомила прес-служба каналу СТБ.

 

Показ «Х-фактору» канал розпочне 31 грудня о 20.00 і продовжить до ранку 1 січня. Нагадаємо, минулого року телеканал теж робив ставку на показ випусків «Х-Фактора».

 

Раніше у цей же день в ефірі каналу вийдуть телевізійні фільми «Сім верств до небес» та «Моя мама - наречена»

 

Також канал відзняв новорічні спецвипуски своїх проектів «Все буде добре» та «Неймовірна правда про зірок».

 

«Все буде добре» вийде о 16.00. Гостями випуску програми будуть співачка Надія Мейхер, переможці шоу «Майстер шеф». А тренери «Зважених та щасливих» Аніта Луценко та Ігор Обуховський разом з ведучою Надією Матвєєвою поділяться своїми порадами, як зробити свято незабутнім.

 

«Неймовірна правда про зірок» стартує о 18.20. У випуску знаменитості розкажуть, які подарунки вони приготували і де проведуть свято, згадають, в яких костюмах вони виступали на дитячих святах, і розкажуть найсмішніші новорічні історії з життя.

 

Також, як повідомляє прес-служба, у новорічні свята СТБ покаже такі фільми: «Покровські ворота», «Лузер», «Дід Мороз мимоволі», «Їсти подано! Або Обережно, кохання!», «Сніжна любов, або Сон у зимову ніч», «Шукайте жінку», «Моя мама - Снігуронька», «Терміново потрібен Дід Мороз», «Любов зла ...», «Той самий Мюнхгаузен», «Зимовий сон», «Залізничний романс», «Чоловік у моїйголові», «Повернення в Едем» тощо.

 

Світлана Мажуріна, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду