detector.media
19.12.2012 16:21
СТБ у новорічну ніч покаже випуски «Х-фактора»

В новорічну ніч телеканал СТБ покаже повтор випусків програми «Х-фактор - 3». Про це повідомила прес-служба каналу СТБ.

 

Показ «Х-фактору» канал розпочне 31 грудня о 20.00 і продовжить до ранку 1 січня. Нагадаємо, минулого року телеканал теж робив ставку на показ випусків «Х-Фактора».

 

Раніше у цей же день в ефірі каналу вийдуть телевізійні фільми «Сім верств до небес» та «Моя мама - наречена»

 

Також канал відзняв новорічні спецвипуски своїх проектів «Все буде добре» та «Неймовірна правда про зірок».

 

«Все буде добре» вийде о 16.00. Гостями випуску програми будуть співачка Надія Мейхер, переможці шоу «Майстер шеф». А тренери «Зважених та щасливих» Аніта Луценко та Ігор Обуховський разом з ведучою Надією Матвєєвою поділяться своїми порадами, як зробити свято незабутнім.

 

«Неймовірна правда про зірок» стартує о 18.20. У випуску знаменитості розкажуть, які подарунки вони приготували і де проведуть свято, згадають, в яких костюмах вони виступали на дитячих святах, і розкажуть найсмішніші новорічні історії з життя.

 

Також, як повідомляє прес-служба, у новорічні свята СТБ покаже такі фільми: «Покровські ворота», «Лузер», «Дід Мороз мимоволі», «Їсти подано! Або Обережно, кохання!», «Сніжна любов, або Сон у зимову ніч», «Шукайте жінку», «Моя мама - Снігуронька», «Терміново потрібен Дід Мороз», «Любов зла ...», «Той самий Мюнхгаузен», «Зимовий сон», «Залізничний романс», «Чоловік у моїйголові», «Повернення в Едем» тощо.

 

Світлана Мажуріна, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY