Одеський канал «ОК» буде закритий власником через «непрофесійність команди»

18 Грудня 2012
4563
18 Грудня 2012
18:07

Одеський канал «ОК» буде закритий власником через «непрофесійність команди»

4563
Одеський канал «ОК» буде закритий власником через «непрофесійність команди»

Власник одеського супутникового телеканалу «ОК» Борис Музальов, який також є засновником   мережі супермаркетів «ТАВРІЯ В», вирішив  закрити свій канал. Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

 

За його словами, причиною закриття каналу стала непрофесійність  команди, яка працювала над проектом.

 

«За три роки на телеканалі "ОК" змінилося п'ять продюсерів і стільки ж команд. Телеканал по супутнику видно по всій Європі, а по кабелю - у двадцяти містах, в тому числі і в Києві, -У середині шляху ми запросили продюсера (на пенсії) з успішного англійського телеканалу. Він попросив у нас  багатотисячну зарплату, квартиру і службову нову BMW і , при хорошому рейтингу,- астрономічний бонус. Ми погодилися. На наступний день він зустрівся з працівниками телеканалу, ще через день - не попередивши, поїхав, і потім прислав повідомлення: "Я - продюсер, який знає, як працювати, але - не педагог. Я не можу не те що навчити думати ваших людей, я не можу змусити їх навіть слухати, - пише пан Музальов у Фейбуці.

 

На його думку,  одеське телебачення, як і інші сфери культури  «очень местечково...», і в ефірі немає жодної програми рівня загальнонаціональних каналів.

 

«У нас добре розвинутий розмовний жанр. Але немає майстрів, які могли б інтегрувати розмови у телевізійний або інший вид. Не змогли при всіх створених умовах. Видно, гроші і техніка не є головним у творчості. Треба сказати чесно - працювали співробітники нормально, як і всі. Від зарплати до зарплати. День пройшов - і добре. І в ефірі, щось нормальне ... безлике ... Ми втомилися розчаровуватися десятки разів в очікуванні дива ... Всі просять гроші, а отримуючи їх - заспокоюються і "годують сніданками". Ми не хочемо продавати телеканал - ми хочемо його закрити. Та й час телебачення в тому вигляді, в якому воно сьогодні, закінчується», - зазначив пан Музальов.

 

«Детектор медіа»

 

Фото взяте з Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4563
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Альо
4155 дн. тому
та! В киеве такие тоже есть. С убр уволили пятую часть людей, а их работу переложили на оставшихся. денег, конечно же, никто не добавил.главредша сбежала в панике. это уже пятая по счету. остальные ищут работу тайком. все потому же - начальство бежит то в одну тов другую сторону. теперь канал будет "полезный". ну как минимум экономный
хехе
4156 дн. тому
а менять команду не пробовал?
йцукен
4156 дн. тому
говорил с сорудником ОК.... главная проблема канала в том что хозяин часто менял решение какой именно канал он хочет
))
4156 дн. тому
Блин, вот это честный мужик! Г-н Музалев, браво!
Ден
4156 дн. тому
Жесть, вот достали чувака..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду