«Особистість 2012 року» визначать на сайті «Корреспондента» народним голосуванням

17 Грудня 2012
4856
17 Грудня 2012
11:44

«Особистість 2012 року» визначать на сайті «Корреспондента» народним голосуванням

4856
«Особистість 2012 року» визначать на сайті «Корреспондента» народним голосуванням

21 грудня у журналі «Корреспондент» вдесяте буде названо «Особистість року» - людину, яка відображає головну тенденцію життя в Україні в 2012 році. Одночасно ресурс Корреспондент.net пропонує читачам зробити власний вибір - прийняти участь у Народному голосуванні і самостійно визначити «Особистість 2012 року». Про це повідомляє піар-служба ділового сегменту UMH group.

 

Голосування почалося на сайті журналу вранці 17 грудня і триватиме до 18:00 19 грудня.

 

Народне голосування видання проводить у перший раз - раніше «Особистість року» визначала виключно редакція. Серед номінантів на звання - 10 осіб, це політики, бізнесмени, спортсмени та діячі культури.

 

«Основна інтрига зараз - чи співпаде думка читачів і редакції. Як відомо, журнал «Корреспондент» визначає «Особистість року» як людину, яка найбільше вплинула на життя країни, неважливо - в позитивному чи негативному сенсі. Читачі ж, швидше за все, будуть керуватися особистими симпатіями», - сказала Юлія Макгаффі, головний редактор ресурсу Корреспондент.net.



Нагадаємо, що в 2011 році «Корреспондент» назвав «Особистістю року» екс-прем'єр-міністра, лідера ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко, незважаючи на її тюремне ув'язнення. Видання зазначало, що арешт Тимошенко перевів президента України Віктора Януковича і його оточення в нову якість, змінив зовнішню політику країни і реанімував саму лідерку опозиції в очах виборців.



У 2010-му «Особистістю року», за версією «Корреспондента», став Віктор Янукович за безпрецедентну консолідацію влади. У 2009 році в номінації перемогли одразу три людини - Арсеній Яценюк, Сергій Тігіпко та Анатолій Гриценко - як уособлення зростаючого в суспільстві запиту на альтернативу.



У 2008-му «Особистістю року» Віктор Балога, в 2007 і 2005 роках - Юлія Тимошенко, в 2006-му - Олександр Мороз. У 2004 році журнал відзначив цим званням переконливу перемогу Віктора Ющенка в напружених президентських перегонах. У 2003-му першість віддали одночасно двом політикам - Віктору Ющенку та Віктору Медведчуку, а перед цим - колишньому президенту України Леоніду Кучмі.

 



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду