detector.media
17.12.2012 11:44
«Особистість 2012 року» визначать на сайті «Корреспондента» народним голосуванням

21 грудня у журналі «Корреспондент» вдесяте буде названо «Особистість року» - людину, яка відображає головну тенденцію життя в Україні в 2012 році. Одночасно ресурс Корреспондент.net пропонує читачам зробити власний вибір - прийняти участь у Народному голосуванні і самостійно визначити «Особистість 2012 року». Про це повідомляє піар-служба ділового сегменту UMH group.

 

Голосування почалося на сайті журналу вранці 17 грудня і триватиме до 18:00 19 грудня.

 

Народне голосування видання проводить у перший раз - раніше «Особистість року» визначала виключно редакція. Серед номінантів на звання - 10 осіб, це політики, бізнесмени, спортсмени та діячі культури.

 

«Основна інтрига зараз - чи співпаде думка читачів і редакції. Як відомо, журнал «Корреспондент» визначає «Особистість року» як людину, яка найбільше вплинула на життя країни, неважливо - в позитивному чи негативному сенсі. Читачі ж, швидше за все, будуть керуватися особистими симпатіями», - сказала Юлія Макгаффі, головний редактор ресурсу Корреспондент.net.



Нагадаємо, що в 2011 році «Корреспондент» назвав «Особистістю року» екс-прем'єр-міністра, лідера ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко, незважаючи на її тюремне ув'язнення. Видання зазначало, що арешт Тимошенко перевів президента України Віктора Януковича і його оточення в нову якість, змінив зовнішню політику країни і реанімував саму лідерку опозиції в очах виборців.



У 2010-му «Особистістю року», за версією «Корреспондента», став Віктор Янукович за безпрецедентну консолідацію влади. У 2009 році в номінації перемогли одразу три людини - Арсеній Яценюк, Сергій Тігіпко та Анатолій Гриценко - як уособлення зростаючого в суспільстві запиту на альтернативу.



У 2008-му «Особистістю року» Віктор Балога, в 2007 і 2005 роках - Юлія Тимошенко, в 2006-му - Олександр Мороз. У 2004 році журнал відзначив цим званням переконливу перемогу Віктора Ющенка в напружених президентських перегонах. У 2003-му першість віддали одночасно двом політикам - Віктору Ющенку та Віктору Медведчуку, а перед цим - колишньому президенту України Леоніду Кучмі.

 



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY