«Едіпрес Україна» запускає оновлений сайт edinstvennаya.ua

17 Грудня 2012
4199
17 Грудня 2012
11:02

«Едіпрес Україна» запускає оновлений сайт edinstvennаya.ua

4199
«Едіпрес Україна» запускає оновлений сайт edinstvennаya.ua

В грудні  популярний жіночий сайт edinstvennaya.ua стартував у форматі повноцінного інформаційно-розважального жіночого порталу. Про це повідомляє піар-служба Видавничого дому  «Едіпрес Україна».

 

Основні зміни торкнулися структури та дизайну сайту. Оновлений ресурс об'єднує у собі теми, що цікавлять сучасну жінку: гроші та кар'єра, діти, будинок, краса і стиль, кухня, відпочинок і дозвілля, любов, психологія, зірки. Кожен розділ порталу буде наповнюватися як самостійна платформа і містити в собі масу різноманітної інформації на певну тему.

 

Крім того, edinstvennaya.ua запропонує своїм користувачам додаткові сервіси, серед яких - блоги, відео матеріали, розвиваючі уроки для дітей, аудіо конференції, інтерактивні ігри фотогалереї, майстер класи.



Новий портал буде оновлюватися не менше 150 разів на тиждень, до його наповнення додатково підключається штат професійних редакторів.



«Ми віримо, що зміни суттєво посилять позиції edinstvennaya.ua в конкурентній групі сайтів за основними показниками: унікальні користувачі, кількість переглянутих сторінок, час перебування на сайті», - заявила керівник напрямку Advisory Євгенія Савиченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4199
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду