detector.media
17.12.2012 11:02
«Едіпрес Україна» запускає оновлений сайт edinstvennаya.ua

В грудні  популярний жіночий сайт edinstvennaya.ua стартував у форматі повноцінного інформаційно-розважального жіночого порталу. Про це повідомляє піар-служба Видавничого дому  «Едіпрес Україна».

 

Основні зміни торкнулися структури та дизайну сайту. Оновлений ресурс об'єднує у собі теми, що цікавлять сучасну жінку: гроші та кар'єра, діти, будинок, краса і стиль, кухня, відпочинок і дозвілля, любов, психологія, зірки. Кожен розділ порталу буде наповнюватися як самостійна платформа і містити в собі масу різноманітної інформації на певну тему.

 

Крім того, edinstvennaya.ua запропонує своїм користувачам додаткові сервіси, серед яких - блоги, відео матеріали, розвиваючі уроки для дітей, аудіо конференції, інтерактивні ігри фотогалереї, майстер класи.



Новий портал буде оновлюватися не менше 150 разів на тиждень, до його наповнення додатково підключається штат професійних редакторів.



«Ми віримо, що зміни суттєво посилять позиції edinstvennaya.ua в конкурентній групі сайтів за основними показниками: унікальні користувачі, кількість переглянутих сторінок, час перебування на сайті», - заявила керівник напрямку Advisory Євгенія Савиченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY