Безкоштовний журнал від «Обозревателя» закачали на планшети 10 тисяч користувачів

11 Грудня 2012
5802
11 Грудня 2012
17:22

Безкоштовний журнал від «Обозревателя» закачали на планшети 10 тисяч користувачів

5802
Безкоштовний журнал від «Обозревателя» закачали на планшети 10 тисяч користувачів

Більше 10 тисяч користувачів встановили на свої планшети додаток щоденного інтернет-журналу «Добрый вечер» від інтернет-видання «Обозреватель». Про це повідомив Дмитро Федоров, керівник підрозділу video-production електронного видання.


Журнал «Добрый вечер» був розроблений як продукт спеціально для планшетів. Додаток і всі номери журналу знаходяться в безкоштовному доступі.

 

Як повідомляла раніше «Детектор медіа», версія журналу для iPad  з'явилася у вересні поточного року, в листопаді було запущено додаток для пристроїв на платформі Android. Також з листопада видання з'явилося в онлайн доступі, з можливістю перегляду не лише з планшетних пристроїв.

 

Журнал «Добрый вечер» присвячений підсумкам дня за тематиками: культура, краса і здоров'я, подорожі, спорт, екологія, наука і технології. У журналі публікуються також відео, аудіо та фото у великому вирішенні. Головний редактор журналу -  Наталія Ул'янкіна (колишній головний редактор журналу «Наталі»).

 



Також «Обозреватель» запустив власний video-production, керівником якого призначений Дмитро Федоров, колишній генеральний продюсер онлайн тв-порталу tochka.net. До планів «Обозревателя» входить розширення власного відеовиробництва і створення унікального відеоконтенту.

 

Зараз команда «Обозревателя» активно працює над різними проектами політичного, економічного і культурного характеру. Інноваційним проектом продакшну можна назвати «Неделю за минуту» в 3D.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду