detector.media
11.12.2012 17:22
Безкоштовний журнал від «Обозревателя» закачали на планшети 10 тисяч користувачів

Більше 10 тисяч користувачів встановили на свої планшети додаток щоденного інтернет-журналу «Добрый вечер» від інтернет-видання «Обозреватель». Про це повідомив Дмитро Федоров, керівник підрозділу video-production електронного видання.


Журнал «Добрый вечер» був розроблений як продукт спеціально для планшетів. Додаток і всі номери журналу знаходяться в безкоштовному доступі.

 

Як повідомляла раніше «Детектор медіа», версія журналу для iPad  з'явилася у вересні поточного року, в листопаді було запущено додаток для пристроїв на платформі Android. Також з листопада видання з'явилося в онлайн доступі, з можливістю перегляду не лише з планшетних пристроїв.

 

Журнал «Добрый вечер» присвячений підсумкам дня за тематиками: культура, краса і здоров'я, подорожі, спорт, екологія, наука і технології. У журналі публікуються також відео, аудіо та фото у великому вирішенні. Головний редактор журналу -  Наталія Ул'янкіна (колишній головний редактор журналу «Наталі»).

 



Також «Обозреватель» запустив власний video-production, керівником якого призначений Дмитро Федоров, колишній генеральний продюсер онлайн тв-порталу tochka.net. До планів «Обозревателя» входить розширення власного відеовиробництва і створення унікального відеоконтенту.

 

Зараз команда «Обозревателя» активно працює над різними проектами політичного, економічного і культурного характеру. Інноваційним проектом продакшну можна назвати «Неделю за минуту» в 3D.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY