Єлизавета II записала різдвяну промову в 3D

9 Грудня 2012
4053
9 Грудня 2012
13:35

Єлизавета II записала різдвяну промову в 3D

4053
Єлизавета II записала різдвяну промову в 3D
Королева Великобританії і Північної Ірландії Єлизавета II вперше в історії звернеться з промовою до нації в 3D-форматі, пише Lenta.Ru з посиланням на The Sun.
 
У новому форматі було записано традиційне звернення королеви з нагоди Різдва. Доступним привітання «тривимірної» Єлизавети II буде лише для володарів 3D-телевізорів та спеціальних окулярів.

86-річна Єлизавета II стане першою королівською персоною, яка з'явиться на телеекранах у 3D-форматі. Раніше телевізійники намагалися отримати дозвіл на зйомку весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон 3D-камерами, проте принц відмовився від пропозиції.

Зйомки різдвяного послання королеви відбулися в минулу п'ятницю. За даними The Sun, в своїй промові Єлизавета II говорила про святкування «діамантового ювілею» (60-річчя царювання), а також про Олімпіаду, що пройшла в Лондоні. Про те, що її онук принц Вільям і його дружина герцогиня Кейт очікують дитину, королева не згадала. Нагадаємо, раніше внаслідок намагання ведучих австралійська радіостанції 2Day FM отримати більше інформації про самопочуття Кейт сталася трагедія

Як писала «Детектор медіа», Єлизавета II вже не вперше вражає світ новаторством. Так, під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Лондоні королева продемонструвала стрибок із парашутом.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4053
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду