detector.media
09.12.2012 13:35
Єлизавета II записала різдвяну промову в 3D
Єлизавета II записала різдвяну промову в 3D
Королева Великобританії і Північної Ірландії Єлизавета II вперше в історії звернеться з промовою до нації в 3D-форматі, пише Lenta.Ru з посиланням на The Sun.
 
У новому форматі було записано традиційне звернення королеви з нагоди Різдва. Доступним привітання «тривимірної» Єлизавети II буде лише для володарів 3D-телевізорів та спеціальних окулярів.

86-річна Єлизавета II стане першою королівською персоною, яка з'явиться на телеекранах у 3D-форматі. Раніше телевізійники намагалися отримати дозвіл на зйомку весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон 3D-камерами, проте принц відмовився від пропозиції.

Зйомки різдвяного послання королеви відбулися в минулу п'ятницю. За даними The Sun, в своїй промові Єлизавета II говорила про святкування «діамантового ювілею» (60-річчя царювання), а також про Олімпіаду, що пройшла в Лондоні. Про те, що її онук принц Вільям і його дружина герцогиня Кейт очікують дитину, королева не згадала. Нагадаємо, раніше внаслідок намагання ведучих австралійська радіостанції 2Day FM отримати більше інформації про самопочуття Кейт сталася трагедія

Як писала «Детектор медіа», Єлизавета II вже не вперше вражає світ новаторством. Так, під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Лондоні королева продемонструвала стрибок із парашутом.
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY