Шустер пригадав Азарову цитату від 4 вересня

8 Грудня 2012
9128
8 Грудня 2012
13:38

Шустер пригадав Азарову цитату від 4 вересня

9128
Під час зустрічі з Андрієм Курковим в.о. прем`єр-міністра вжив прізвище ведучого у множині
Шустер пригадав Азарову цитату від 4 вересня

Під час ефіру «Шустер live» 7 грудня в ефірі Першого національного ведучий Савік Шустер запропонував в. о. прем`єр-міністра Миколі Азарову пояснити, що той мав на увазі, згадуючи його прізвище у контексті заяви щодо каналу «Культура».

 

Під час ефіру ток-шоу присутнім продемонстрували слайд із прямою мовою Миколи Азарова під час зустрічі прем`єра із письменником Андрієм Курковим. Саме тоді, 4 вересня 2012 року, він заявив, що уряд України має намір наступного року збільшити фінансування каналу «Культура» в 20 разів.

 

«Наступного року ми знайдемо гроші і зробимо хороший канал "Культура" на "Першому каналі", де будуть, я перепрошую, не Шустери виступати, а люди, які можуть нести щось добре», - сказав пан Азаров. Також прем`єр зазначив: «Мені дуже подобається російський канал "Культура". Він не рівний, але гарний, добротний. А у нас зовсім ніякий. Коли я став дізнаватися, виявилося, що у російського каналу бюджет 200  млн доларів, а в нашого близько 1 млн грн. 200 мільйонів ми, звісно, не знайдемо, але, принаймні разів у 20 збільшити фінансування нашого каналу "Культура" зможемо».

 
Савік Шустер нагадав, що, оскільки цю новину подало інформагентство УНІАН, висловлювання прем`єра стало відомим всій країні
 
Фраза в.о. прем`єра «Савіку... Ну що я мав на увазі...» викликала бурхливу реакцію студії. Присутні сміялися і аплодували.
 
Згадування прізвища Савіка Шустера Микола Азаров пояснив намаганням узагальнити рівень українських ток-шоу: «Знаєте, нашим телеканалам бракує хороших і добрих фільмів, не вистачає хороших виступів майстрів нашої культури. До речі, Курков - дуже добрий співрозмовник. Я жодного разу не бачив на жодному каналі розмови з ним. І я мав на увазі, що час уже з`явитися в Україні такому каналу, який би з інтересом дивилися наші глядачі, і щоби він мовив про щось позитивне - не про пожежі, вбивства чи нескінченні аварії. Набридло все це... Ось тому я й задумався. І як приклад, Савіку, я не вас мав на увазі, а всю атмосферу (на українських ток-шоу. - ТК). Приходять, і починають обливати один одного натуральним брудом. Ми стомилися вже від багна. Нашим людям потрібні позитивні емоції, впевненість у майбутньому і тому, що ми прорвемося, як би складно нам не було».  
 
Раніше прем'єр-міністр відзначав, що рідко бере участь і не є глядачем ток-шоу «Шустер live» і «Велика політика» через негатив. 
 
Як повідомляла «Детектор медіа», темою «Шустер live» 7 грудня став бюджет України на 2013 рік. Миколу Азарова запросили до студії поспілкуватися про гроші для країни та про окремі пункти щойно ухваленого Верховною Радою кошторису. На завершення виступу прем`єра Савік Шустер поставив питання про висловлювання Азарова 4 вересня.
 

«Детектор медіа»  

 

 

  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9128
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
люпус
4168 дн. тому
Шавка куснула ослаблого вовкодава і відскочила в бік.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду