Азаров не дивиться ток-шоу Шустера і Кисельова

23 Листопада 2012
8440
23 Листопада 2012
21:45

Азаров не дивиться ток-шоу Шустера і Кисельова

8440
Аби не заряджатися негативом
Азаров не дивиться ток-шоу Шустера і Кисельова
Прем'єр-міністр України Микола Азаров відзначив, що рідко бере участь і не є глядачем ток-шоу «Шустер live» і «Велика політика» через негатив. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання, як він ставиться до зазначених проектів, пише «Українська правда».
 
«Я дуже рідко беру участь у цих передачах і практично ніколи їх не дивлюся. Але тоді, коли я їх бачу, відверто кажучи, у мене викликає подив хто їх може дивитися і для чого необхідно заряджати себе таким негативом, такою порцією дезінформації, неправди, яка зазвичай міститься в цих передачах», - зазначив він.
 
«Життя багатьох наших людей справді важке і так хочеться, щоб воно поліпшувалося і щоб позитивна інформація налаштовувала людей на добрий лад, на позитив, вселяла в людей впевненість у майбутньому. Але послухаєш виступ 5-10 хвилин певних політиків і створюється така похмура картина, що й жити не хочеться», - додав пан Азаров.
 
«Я сподіваюся, що з'явиться на нашому телебаченні програма, яка буде життєрадісна, життєстверджуюча, подивившись яку, захочеться робити щось хороше», - зазначив прем`єр-міністр.

«У мене, наприклад, дружина дуже любить дивитися «Х-фактор», а мені ця програма іноді не подобається, але я з цього приводу з нею ніколи не сварюся. Просто йду в іншу кімнату і вмикаю іншу програму, - розповів Микола Азаров. -Вона, до речі, мені говорить, що я багато чого втрачаю, тому, що в цій передачі можна почути і побачити дуже талановитих, здібних молодих людей. Може,  й так».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8440
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
суприз
4185 дн. тому
Оригинал , оригинал , батенька . Та-а-кой подарочек к юбилею.
рейтинг
4185 дн. тому
Он хочет , что бы програмку Шустера закрыли и рейтинг ПЕРШОГО опять упал до ниже плинтуса.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду