До Шустера сьогодні прийде Азаров, до Кисельова – Акімова і Курков

7 Грудня 2012
6935
7 Грудня 2012
17:14

До Шустера сьогодні прийде Азаров, до Кисельова – Акімова і Курков

6935
До Шустера сьогодні прийде Азаров, до Кисельова – Акімова і Курков

7 грудня о 21:15 в ефірі Першого національного вийде черговий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Шустер LIVE», тема програми - «Звідки взяти гроші?». Про це повідомляє прес-служба телеканалу. О 23.00 сьогодні на каналі «Інтер» - програма «Велика політика» з Євгеном Кисельовим, спецгість - перший заступник голови адміністрації Президента Ірина Акімова. Про це інформує сайт телеканалу.

 

У студії Савіка Шустера сьогодні будуть говорити про бюджет України на 2013 рік. Про гроші для країни та про окремі пункти щойно ухваленого Верховною Радою кошторису поговорять: Микола Азаров, в. о прем'єр-міністра України, Сергій Терьохін, народний депутат, «БЮТ - Батьківщина», перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, податкової і митної політики, Ксенія Ляпіна, народний депутат, НУ-НС, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, Віктор Пинзеник, обраний народним депутатом від партії «УДАР», міністр фінансів України (2005-2006, 2007-2009), Інна Богословська та Вадим Колесніченко, народні депутати, Партія регіонів, Олександр Попов, голова Київської міської державної адміністрації, Олексій Кайда, обраний народним депутатом від ВО «Свобода», голова Тернопільської обласної ради (2009-2012), Володимир Лановий, економічний експерт, Андрій Єрмолаєв, директор Національного інституту стратегічних досліджень, Макс Альєр, постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні.

 

Спеціальним гостем першої частини програми «Велика політика» Євгена Кисельова буде перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова. У розмові візьмуть участь журналісти. У другій частині програми відбудеться дискусія щодо Митного союзу. Учасники - Володимир Корнілов, директор української філії Інституту країн СНД, і Олексій Гарань, політолог.

 

У третій частині програми - розмова про життя в регіонах, привід до якої став вихід у видавництві «Фоліо» книги «27 регіонів України». У виданні  представили свої тексти відомі українські письменники. Концепція книги полягає в тому, що кожен з них написав історію про одного з тих регіонів України, до яких сам особливого відношення немає. Наприклад, Оксана Забужко представила для книги есей про Донецьк. Учасниками розмови в третій частині програми стануть Андрій Курков, Лада Лузіна, Наталка Сняданко та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду