Український «Коммерсантъ» визначить найкращих підприємців країни

6 Грудня 2012
4484
6 Грудня 2012
15:34

Український «Коммерсантъ» визначить найкращих підприємців країни

4484
Український «Коммерсантъ» визначить найкращих підприємців країни

Видавничий дім «Комерсант-Україна» запровадив премію «Комерсант року». 12 грудня українська редакція нагородить найкращих, на думку журналістів, підприємців країни.

 

У Росії премія «Комерсант року» була заснована видавничим домом «Коммерсантъ» у 2010 році. Нагорода щорічно присвоюється за досягнення в розвитку бізнесу, новаторські рішення у всіх секторах ринку, інноваційні ідеї та технології, а також креативний підхід до створення управлінських систем.

 

В Україні нагородження підприємців цього року відбудеться вперше. Редакція українського «Коммерсанта» вибрала 23 номінантів, які змагаються за звання найкращого в семи номінаціях:

- «Комерсант. Успіх»- за видатні досягнення в бізнесі та реалізацію проектів високого рівня складності;

- «Комерсант. Стійкість»- за стабільний і ефективний розвиток в складних обставинах;

- «Комерсант. Відповідальність»- за відповідальне ставлення до бізнес-партнерів, конкурентів, клієнтів, співробітників компанії.

- «Комерсант. Інновація»- за нестандартні підходи у вирішенні виробничих і бізнес-завдань;

- «Комерсант. Леді»- за поєднання високого професіоналізму і жіночності в управлінні компанією;

- «Комерсант. Контакт»- за відкритість у спілкуванні зі ЗМІ та прозорість ведення бізнесу;

- «Комерсант. Стиль»- за хороший смак, елегантність і вміння залишатися собою.

 

Підрахунок голосів для визначення переможців конкурсу здійснює офіційний консультант премії - фірма «PwC Україна».

 

Урочисте вручення премії «Комерсант року-2012» відбудеться 12 грудня на гала-вечері в Grand Ballroom готелю Premier Palace. У день проведення церемонії, о 19:00, буде організована онлайн-трансляція на www.kommersant.ua/awards.

 

Переможці отримають спеціальні подарунки від ВД «Комерсант-Україна» - іменні перші шпальти газети «Коммерсантъ», а провідні журналісти газети проведуть бліц-інтерв'ю на сцені.

 

«Ми відібрали номінантів, керуючись суто журналістськими критеріями, - говорить Андрій Гоголєв, генеральний директор, шеф-редактор ВД «Комерсант-Україна». - Премія ця, безсумнівно, авторська. Але хто краще за наших журналістів знає об'єктивну картину української бізнес-спільноти?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду