detector.media
06.12.2012 15:34
Український «Коммерсантъ» визначить найкращих підприємців країни

Видавничий дім «Комерсант-Україна» запровадив премію «Комерсант року». 12 грудня українська редакція нагородить найкращих, на думку журналістів, підприємців країни.

 

У Росії премія «Комерсант року» була заснована видавничим домом «Коммерсантъ» у 2010 році. Нагорода щорічно присвоюється за досягнення в розвитку бізнесу, новаторські рішення у всіх секторах ринку, інноваційні ідеї та технології, а також креативний підхід до створення управлінських систем.

 

В Україні нагородження підприємців цього року відбудеться вперше. Редакція українського «Коммерсанта» вибрала 23 номінантів, які змагаються за звання найкращого в семи номінаціях:

- «Комерсант. Успіх»- за видатні досягнення в бізнесі та реалізацію проектів високого рівня складності;

- «Комерсант. Стійкість»- за стабільний і ефективний розвиток в складних обставинах;

- «Комерсант. Відповідальність»- за відповідальне ставлення до бізнес-партнерів, конкурентів, клієнтів, співробітників компанії.

- «Комерсант. Інновація»- за нестандартні підходи у вирішенні виробничих і бізнес-завдань;

- «Комерсант. Леді»- за поєднання високого професіоналізму і жіночності в управлінні компанією;

- «Комерсант. Контакт»- за відкритість у спілкуванні зі ЗМІ та прозорість ведення бізнесу;

- «Комерсант. Стиль»- за хороший смак, елегантність і вміння залишатися собою.

 

Підрахунок голосів для визначення переможців конкурсу здійснює офіційний консультант премії - фірма «PwC Україна».

 

Урочисте вручення премії «Комерсант року-2012» відбудеться 12 грудня на гала-вечері в Grand Ballroom готелю Premier Palace. У день проведення церемонії, о 19:00, буде організована онлайн-трансляція на www.kommersant.ua/awards.

 

Переможці отримають спеціальні подарунки від ВД «Комерсант-Україна» - іменні перші шпальти газети «Коммерсантъ», а провідні журналісти газети проведуть бліц-інтерв'ю на сцені.

 

«Ми відібрали номінантів, керуючись суто журналістськими критеріями, - говорить Андрій Гоголєв, генеральний директор, шеф-редактор ВД «Комерсант-Україна». - Премія ця, безсумнівно, авторська. Але хто краще за наших журналістів знає об'єктивну картину української бізнес-спільноти?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY