Портал «Сегодня.ua» запустив афішу культурних заходів Києва

29 Листопада 2012
6679
29 Листопада 2012
15:43

Портал «Сегодня.ua» запустив афішу культурних заходів Києва

6679
Портал «Сегодня.ua» запустив афішу культурних заходів Києва

З листопада на новинному порталі «Сегодня.ua» з'явився розділ анонсів культурних заходів у столиці. Про це повідомляється у прес-релізі інтернет-видання.



Користувачі можуть знайти у розділі «Афіша» інформацію про різноманітні розваги у Києві - виставки, театральні вистави, концерти українських та світових зірок, фестивалі, вечірки та інші заходи. Вся інформація систематизована за рубриками, зручно знаходити анонси культурних подій для кожного дня тижня і кожної дати.

 

Новий культурний сервіс допоможе, на думку редакції порталу «Сегодня.ua», мешканцям та гостям Києва планувати своє дозвілля на кілька днів або навіть місяць вперед. Ті, хто відвідали певні заходи, зможуть поділитися своїми враженнями і рекомендаціями з приводу побаченого і почутого.



Афіша культурних подій Києва доступна також і в мобільній версії новинного порталу «Сегодня.ua» (m.segodnya.ua), тобто спланувати вечір або вихідні можна оперативно.



Компанія «Сьогодні Мультимедіа» володіє новинним порталом «Сегодня.ua», а також випускає всеукраїнську щоденну суспільно-політичну газету «Сегодня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду