Депутат кримського парламенту накинувся на журналіста з нецензурною лайкою

28 Листопада 2012
6457
28 Листопада 2012
16:47

Депутат кримського парламенту накинувся на журналіста з нецензурною лайкою

6457
Депутат кримського парламенту накинувся на журналіста з нецензурною лайкою

Сьогодні, 28 листопада, в будівлі кримського парламенту між депутатом від фракції «Регіони Криму» Олександром Мельником та старшим редактором Творчого об'єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Шевкетом Ганієвим стався конфлікт. Про це повідомляє сайт reeana.com.

 

Кримський депутат накинувся на редактора ДТРК «Крим» з лайкою, погрозами та образами в той час, коли він намагався зробити репортаж з фойє кримського парламенту. Шевкет Ганієв звернувся до депутата Олександра Мельника, який занадто голосно розмовляв по мобільному телефону, з проханням говорити тихіше. Саме це парламентар використав як привід для скандалу і образ на адресу журналістів.

 

Депутат  Мельник намагався повчати журналіста: «Ви не у себе на кухні перебуваєте. Своїй дружині будете робити зауваження коректніше чи не коректніше».

 

Як видно на відео, що було записане на місці події, депутат Мельник висловлював своє обурення не тільки лайливими словами, але й звернувся до нецензурної лексики.  Згодом депутат перейшов до образ на адресу всіх журналістів.

 

Наразі «Детектор медіа» намагається взяти коментар у старшого редактора Творчого об'єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Шевкета Ганієва. Але його телефон не відповідає.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6457
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тетя
4169 дн. тому
Як же набридло це депутатське бидло.ця істота,недолюдина.на шкворку йогою
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду