Проект «Таке спортивне життя» стартує на каналі Tonis 30 листопада

28 Листопада 2012
6909
28 Листопада 2012
15:44

Проект «Таке спортивне життя» стартує на каналі Tonis 30 листопада

6909
Проект «Таке спортивне життя» стартує на каналі Tonis 30 листопада

30 листопада на телеканалі Tonis (ТОНІС) стартує цикл програм «Таке спортивне життя». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як вже писала «Детектор медіа», проект присвячений видатним спортсменам сучасності. Ведуча бронзова призерка Олімпійських ігор, українська легкоатлетка Олена Говорова.

 

«Герої програми - особистості, які досягли успіху, стали відомими завдяки спорту. Ці люди пройшли серйозні випробування, вони вірили у себе і досягли, здавалося б, неможливого... Мета програми «Таке спортивне життя» - надихнути кожного українця на перемоги і досягнення, довести, що будь-які перешкоди можна подолати», - зазначає  Олена Говорова.

 

Програма «Таке спортивне життя» виходитиме тричі на тиждень - у п'ятницю, суботу та неділю, о 19.00. Прем'єрний випуск буде присвячений Олександру Усику, який у свої 25 років став чемпіоном Європи і світу та олімпійським чемпіоном з боксу у категорії до 91 кг, а нещодавно визнаний найкращим боксером-любителем 2012 року в світі.

 

Гостями подальших випусків будуть олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту з вільної боротьби Ірина Мерлені та переможець європейських і світових боксерських першостей, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6909
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду