detector.media
28.11.2012 15:44
Проект «Таке спортивне життя» стартує на каналі Tonis 30 листопада

30 листопада на телеканалі Tonis (ТОНІС) стартує цикл програм «Таке спортивне життя». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як вже писала «Детектор медіа», проект присвячений видатним спортсменам сучасності. Ведуча бронзова призерка Олімпійських ігор, українська легкоатлетка Олена Говорова.

 

«Герої програми - особистості, які досягли успіху, стали відомими завдяки спорту. Ці люди пройшли серйозні випробування, вони вірили у себе і досягли, здавалося б, неможливого... Мета програми «Таке спортивне життя» - надихнути кожного українця на перемоги і досягнення, довести, що будь-які перешкоди можна подолати», - зазначає  Олена Говорова.

 

Програма «Таке спортивне життя» виходитиме тричі на тиждень - у п'ятницю, суботу та неділю, о 19.00. Прем'єрний випуск буде присвячений Олександру Усику, який у свої 25 років став чемпіоном Європи і світу та олімпійським чемпіоном з боксу у категорії до 91 кг, а нещодавно визнаний найкращим боксером-любителем 2012 року в світі.

 

Гостями подальших випусків будуть олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту з вільної боротьби Ірина Мерлені та переможець європейських і світових боксерських першостей, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY