Facebook дозволить рекламодавцям стежити за користувачами соцмережі

20 Листопада 2012
4239
20 Листопада 2012
15:53

Facebook дозволить рекламодавцям стежити за користувачами соцмережі

4239
Але Facebook запевнив, що рітейлери і турагенції не зможуть ідентифікувати особи користувачів
Facebook дозволить рекламодавцям стежити за користувачами соцмережі

У п'ятницю 22 листопада соцмережа Facebook представить новий інструмент, який дозволить рекламодавцям відслідковувати зареєстрованих в соціальній мережі користувачів, що переглядають їх оголошення. Це повинно суттєво збільшити ефективність реклами в соцмережі.


Як повідомляє Руформатор, новий інструмент покликаний довести маркетологам, що вкладення в рекламу в соціальній мережі засобів приносить результати, що важливо для Facebook з огляду на падіння на біржі акцій компанії на 5% у перший день продажів.

 

«Вимірювання ефективності оголошень і кількості переглядів має вирішальне значення для всіх видів бізнесу», - зазначив Девід Бейсер, продукт-менеджер Facebook. Він також зауважив, що «лічильник переглядів» був головним бажанням замовників протягом тривалого часу.

 

За словами Бейсера, інформація про відвідуваність рекламних оголошень буде анонімною. Рекламодавці не будуть мати можливість ідентифікувати людей, що переглядають їх оголошення.

 

Інструмент розроблений насамперед для підприємств, яким важлива так звана «пряма віддача», таких як інтернет-магазини і туристичні веб-агенції. Їм важлива домогтись здійснення безпосередніх купівель від користувачів, а не вибудовування довгострокових відносин із клієнтами.

 

«Детектор медіа»


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4239
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду