Три програми Першого національного та дві СТБ отримали подяки від асоціації «Новомедіа»

9 Листопада 2012
7132
9 Листопада 2012
16:17

Три програми Першого національного та дві СТБ отримали подяки від асоціації «Новомедіа»

7132
За популяризацію християнських і сімейних цінностей
Три програми Першого національного та дві СТБ отримали подяки від асоціації «Новомедіа»

Творці телепрограм «Віра. Надія. Любов», «Світло», «Легко бути жінкою» (Перший національний) та «Кохана, ми вбиваємо дітей», «Врятуйте нашу сім'ю» (СТБ) отримали почесні подяки міжнародного форуму «Новомедіа», який відбувся на початку листопада у Києві. Про це повідомляє прес-служба форуму.

 

Представники асоціації «Новомедіа» здійснили моніторинг провідних загальнонаціональних телеканалів для того, аби виявити, чи є місце християнським цінностям на сучасному телебаченні.

 

За словами координатора моніторингу Юлії Солохи, під час дослідження до уваги бралися телепрограми каналів, в яких системно висвітлюються християнські, морально-духовні аспекти. За результатами моніторингу, організатори виокремили п'ять програм.

 

Подяки вручив президент асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

 

«Перші три подяки були урочисто вручені програмам Першого національного каналу. Так, нагороди отримали колективи програм: "Віра. Надія. Любов" (ведуча Тетяна Цимбал, керівник програми Лариса Даценко та журналіст Олена Савчук); "Світло" (керівник Тетяна Біла і журналіста Ірина Воловіч); "Легко бути жінкою" (один із ведучих священик, отець Олег Мельничук). За популяризацію на телеканалі СТБ сімейних цінностей подяку отримали керівник проекту "Кохана, ми вбиваємо дітей" Дар'я Майборода та керівник проекту "Врятуйте нашу сім'ю" Катерина Сінченко», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Цього року участь у міжнародному форумі «Новомедіа» взяли сотні делегатів з різних країн, серед них ведучі новин телеканалу «Інтер» Анастасія Даугулє та Володимир Андрієвський, генеральний директор «Гала радіо» Павло Шилько (DJ Паша), виконавчий директор телеканалу ТВі Наталія Катеринчук і журналіст Юлія Банкова, телевізійний редактор, продюсер, сценарист (програми «Х-Фактор», «Україна має талант») Володимир Завадюк, журналістка ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Аліса Якубович та багато інших.

 

За даними прес-служби, асоціація «Новомедіа» започаткувала практику вручення нагород за системне висвітлення вічних цінностей світськими засобами масової інформації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7132
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду