Частка фільму «ДНК-портрет нації» перевершила очікування «України» (ДОПОВНЕНО)

9 Листопада 2012
11214
9 Листопада 2012
14:07

Частка фільму «ДНК-портрет нації» перевершила очікування «України» (ДОПОВНЕНО)

11214
Рейтинг 4,84%, частка 14,53% за аудиторією 18+, вибірка «50 тис.+»
Частка фільму «ДНК-портрет нації» перевершила очікування «України» (ДОПОВНЕНО)

8 листопада прем'єра документального проекту каналу «Україна» «ДНК-портрет нації» взяла рейтинг 4,84%, частку 14,53% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+».

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі - рейтинг 4,07%, частка 12,91%.

 

Проект вийшов у слоті 22.00-23.09.

 

Ці показники цілком виправдали і навіть перевищили прогнози менеджменту каналу, адже програмний директор телеканалу Ірина Курчакова розраховувала на частку 12%.

 

За даними прес-служби каналу, «ДНК-портрет нації» став найкращою програмою дня каналу «Україна» та увійшов до топ-5 програм усіх каналів країни за аудиторією 18-54, що для документального проекту є дуже вагомим досягненням. 

 

Ток-шоу «ДНК. Сенсація століття» (23.09-00.18), яке канал приурочив до виходу свого проекту, мало рейтинг 2,66%, частку 12,47% за «50 тис.+» та рейтинг 2,2%, частку 11,21% за «Всією Україною».

 

Минулого тижня (29 жовтня-4 листопада) «Україна» в середньому мала частку 11,11% за «50 тис.+» та 10,55% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, «ДНК-портрет нації» - це документальний фільм з елементами реаліті-шоу, журналістських розслідувань і кінореконструкції. Проект на замовлення каналу зняв The Show Time Production продюсера Іларіона Павлюка.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Програма вийшла у слоті 22.00-23.09. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11214
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4189 дн. тому
Ламерська робота. Портрет нації складається з даних лінгвістики, генетики та АНТРОПОЛОГІЇ - про яку у хвільмі анічичирк. А російський антрополог Алєксєєва, між іншим, визнала Волинь, Полісся та Підляшшя - "территорией славянских древностей". Там - прабатьківщина слов'ян, а не в ногайсько-донецьких преріях. Павлюк, іди вчитися, ледащо! :)
зритель 25 лет
4191 дн. тому
фильм уровня УТ-1, все это написано в книгах, в чем сенсация? Еле досмотрел((((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду