Викрадена в Сирії українська журналістка просить виконати вимоги викрадачів (ВІДЕО)

8 Листопада 2012
5634
8 Листопада 2012
14:48

Викрадена в Сирії українська журналістка просить виконати вимоги викрадачів (ВІДЕО)

5634
Викрадена в Сирії українська журналістка просить виконати вимоги викрадачів (ВІДЕО)

У Facebook з'явилося звернення зниклої в Сирії української журналістки Анхар Кочнєвої з проханням виконати вимоги викрадачів. Про це пише УНІАН.

 

Відеозвернення арабською мовою тривалістю 15 секунд розміщено на її сторінці у Facebook. «Мене звуть Анхар. Я перебуваю в місті Хомс. Я прошу українське і російське посольства, а також сирійський уряд виконати вимоги викрадачів», - говорить пані Кочнєва.

 

Однак про вимоги викрадачів заручниця не повідомила.

 

 

Нагадаємо, 12 жовтня стало відомо про викрадення російської журналістки Анхар Кочнєвої за 20 кілометрів від Хомса біля міста Ель-Кусейр. 15 жовтня прес-аташе російського посольства в Дамаску повідомив, що викрадена журналістка є громадянкою України.

 

15 жовтня Міністерство закордонних України справ підтвердило інформацію про викрадення в Сирії журналістки Анхар Кочнєвої, яка є громадянкою України. За словами речника МЗС Олександра Дікусарова, бойовики викрали українку, яка поїхала в цю країну в якості перекладача для НТВ.

 

Речник МЗС додав, що умови утримання викраденої жінки в даний час задовільні і зазначив, що ні сама українка, ні її родичі в посольство України в Сирії і МЗС України не зверталися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5634
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
missuri
4187 дн. тому
Каким боком эта особа - украинская журналистка?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду