detector.media
08.11.2012 14:48
Викрадена в Сирії українська журналістка просить виконати вимоги викрадачів (ВІДЕО)

У Facebook з'явилося звернення зниклої в Сирії української журналістки Анхар Кочнєвої з проханням виконати вимоги викрадачів. Про це пише УНІАН.

 

Відеозвернення арабською мовою тривалістю 15 секунд розміщено на її сторінці у Facebook. «Мене звуть Анхар. Я перебуваю в місті Хомс. Я прошу українське і російське посольства, а також сирійський уряд виконати вимоги викрадачів», - говорить пані Кочнєва.

 

Однак про вимоги викрадачів заручниця не повідомила.

 

 

Нагадаємо, 12 жовтня стало відомо про викрадення російської журналістки Анхар Кочнєвої за 20 кілометрів від Хомса біля міста Ель-Кусейр. 15 жовтня прес-аташе російського посольства в Дамаску повідомив, що викрадена журналістка є громадянкою України.

 

15 жовтня Міністерство закордонних України справ підтвердило інформацію про викрадення в Сирії журналістки Анхар Кочнєвої, яка є громадянкою України. За словами речника МЗС Олександра Дікусарова, бойовики викрали українку, яка поїхала в цю країну в якості перекладача для НТВ.

 

Речник МЗС додав, що умови утримання викраденої жінки в даний час задовільні і зазначив, що ні сама українка, ні її родичі в посольство України в Сирії і МЗС України не зверталися.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY