«Просто радіо» і «Львівська хвиля» поміняються ведучими

7 Листопада 2012
10738
7 Листопада 2012
13:21

«Просто радіо» і «Львівська хвиля» поміняються ведучими

10738
Обмін відбудеться в межах проекту «Український четвер» на «Просто радіо»
«Просто радіо» і «Львівська хвиля» поміняються ведучими

Радіостанції «Просто радіо» і «Львівська хвиля» вирішили помінятися ранковими шоу. Причиною цього став традиційний «Український четвер» на столичному «Просто радіо». Про це «Детектор медіа» повідомили на радіостанціях.

 

8 листопада ведучі «Просто радіо» Ярослав Лодигін і Данило Хомутовський вестимуть ранкову програму «Все й одразу» на «Львівській хвилі», ведучі якої Володко Лучишин та Андрій Великий вестимуть «Ранкове шоу» на «Просто радіо».

 

 


 

 

За інформацією «Львівської хвилі», це вперше в історії українського FM-простору радіостанції обмінюються своїми головними шоу.

 

«Український четвер» - ініціатива «Ранкового шоу» на «Просто радіо», спрямована на підтримку української мови. Раніше в рамках «Українського четверга» ведучі «Просто радіо» і «Львівської хвилі» влаштовували радіомости, спілкувалися в прямому ефірі обох радіостанцій. Свій нинішній обмін вони називають актом солідарності.

 

«На минулому тижні я був з ефіром у Харкові, - каже Ярослав Лодигін, - там теж вирішили нас підтримати. Ну а в цей четвер ми поїдемо тестувати наші знання мови туди, де їх популяризувати не потрібно».

 

«Для ведучих цей день, в першу чергу, весела і цікава гра. У багатьох людей виникає страх української мови. "Я не вмію говорити. Як відреагують родичі та друзі?" Але від цих "стопів" дуже просто звільнитися. Ведучі спостерігають за реакцією людей, весь день проходить у формі квесту, цікавої гри. Ця гра змушує людей більше посміхатися, відкривати себе та своїх друзів з нового боку. А головне - українською мовою дуже складно сваритися, така вже в неї природа. Тож мовне питання об'єднує», - заявляють на «Просто радіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду