detector.media
07.11.2012 13:21
«Просто радіо» і «Львівська хвиля» поміняються ведучими
«Просто радіо» і «Львівська хвиля» поміняються ведучими
Обмін відбудеться в межах проекту «Український четвер» на «Просто радіо»

Радіостанції «Просто радіо» і «Львівська хвиля» вирішили помінятися ранковими шоу. Причиною цього став традиційний «Український четвер» на столичному «Просто радіо». Про це «Детектор медіа» повідомили на радіостанціях.

 

8 листопада ведучі «Просто радіо» Ярослав Лодигін і Данило Хомутовський вестимуть ранкову програму «Все й одразу» на «Львівській хвилі», ведучі якої Володко Лучишин та Андрій Великий вестимуть «Ранкове шоу» на «Просто радіо».

 

 


 

 

За інформацією «Львівської хвилі», це вперше в історії українського FM-простору радіостанції обмінюються своїми головними шоу.

 

«Український четвер» - ініціатива «Ранкового шоу» на «Просто радіо», спрямована на підтримку української мови. Раніше в рамках «Українського четверга» ведучі «Просто радіо» і «Львівської хвилі» влаштовували радіомости, спілкувалися в прямому ефірі обох радіостанцій. Свій нинішній обмін вони називають актом солідарності.

 

«На минулому тижні я був з ефіром у Харкові, - каже Ярослав Лодигін, - там теж вирішили нас підтримати. Ну а в цей четвер ми поїдемо тестувати наші знання мови туди, де їх популяризувати не потрібно».

 

«Для ведучих цей день, в першу чергу, весела і цікава гра. У багатьох людей виникає страх української мови. "Я не вмію говорити. Як відреагують родичі та друзі?" Але від цих "стопів" дуже просто звільнитися. Ведучі спостерігають за реакцією людей, весь день проходить у формі квесту, цікавої гри. Ця гра змушує людей більше посміхатися, відкривати себе та своїх друзів з нового боку. А головне - українською мовою дуже складно сваритися, така вже в неї природа. Тож мовне питання об'єднує», - заявляють на «Просто радіо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY