detector.media
06.11.2012 17:39
Star Media здобула нагороди на кінофестивалі «Віддзеркалення»

4 листопада кінокомпанія Star Media отримала спеціальний приз «За внесок у розвиток молодіжного кіно» на IV Московському відкритому фестивалі молодіжного кіно «Віддзеркалення» («Отражение»). Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

У номінації «Найактуальнішй молодіжнй сюжет» була відзначена автор сценарію Аліна Семерякова за роботу над стрічкою «Арифметика підлості». Каріна Андоленко, яка зіграла головну роль у цьому фільмі, перемогла у номінації «Найкраща актриса».

 

Повного переліку переможців на сайті фестивалю поки немає.

 

Нагадаємо, мелодрама «Арифметика підлості» вийшла на «Інтері» наприкінці 2011 року. У Росії прем'єра вийшла на каналі «Россия 1». Автор сценарію - Аліна Семерякова, режисер картини - Олексій Лисовець, продюсери - Влад Ряшин та Галина Балан-Тимкіна. Головні ролі виконують Карина Андоленко, Агнія Кузнецова, Олексій Комашко.

 

За сюжетом стрічки, Марина Казанцева студентка третього курсу, романтична натура, вихована на творах Дюма і Майн Ріда, закохана у викладача з фізкультури Костянтина Павловича. Вона намагається привернути до себе його увагу, але Костянтин всерйоз її не сприймає. Однокурсниця Марини Варя Булатникова шукає способи, щоб помститися дівчині за своє злиденне дитинство.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY