Forbes оновив дизайн

5 Листопада 2012
4622
5 Листопада 2012
12:58

Forbes оновив дизайн

4622
Forbes оновив дизайн

У листопаді журнал Forbes вийшов з оновленим дизайном. Про це повідомляє піар-служба «Українського медіахолдингу» (УМХ; UMH group).

 

У 21-му випуску видання - нова верстка, подача матеріалів та фотографій.

 

За словами арт-директора видання Сергія Лисенка, у порівнянні з попереднім дизайном тексти у Forbes «зверстані більш жваво і динамічно, з використанням безлічі додаткових елементів». У журналі побільшало фотографій.

 

Також простішою стала навігація по окремих розділах - «Підприємці», «Маркетинг», «Технології» та «Інвестиції». Тепер ці розділи відрізняються один від одного кольором у заголовках і елементами оформлення.

 

«На відміну від більшості інших друкованих видань, продажі Forbes продовжують рости. Навіщо редакція йде на ризик і змінює те, що не викликає ніяких нарікань? Випускати досконалий продукт, щоразу підкоряючись "обов'язковій програмі", неможливо, а застій небезпечніше будь-якого експерименту. Новий дизайн для нас - це спосіб розширити простір можливого. В епоху різноманіття медійних платформ кожна з них повинна служити своїй аудиторії з повною віддачею. Нам належить зробити великі кроки назустріч цифровому майбутньому, і потужна друкована платформа - гідний відправний пункт на цьому шляху», - зазначив головний редактор «Forbes Украина» Володимир Федорин.

 

На обкладинці листопадового номера Forbes - Олександр Ярославський, бізнесмен, промисловець і банкір, який входить до числа 10 найбагатших українців за версією видання. Спецтема номера - бізнес в Одесі. Серед іншого редакція склала рейтинг 20 найбагатших одеситів, вивчила історію ринку «Сьомий кілометр» і одеського узбережжя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду