detector.media
05.11.2012 12:58
Forbes оновив дизайн
Forbes оновив дизайн

У листопаді журнал Forbes вийшов з оновленим дизайном. Про це повідомляє піар-служба «Українського медіахолдингу» (УМХ; UMH group).

 

У 21-му випуску видання - нова верстка, подача матеріалів та фотографій.

 

За словами арт-директора видання Сергія Лисенка, у порівнянні з попереднім дизайном тексти у Forbes «зверстані більш жваво і динамічно, з використанням безлічі додаткових елементів». У журналі побільшало фотографій.

 

Також простішою стала навігація по окремих розділах - «Підприємці», «Маркетинг», «Технології» та «Інвестиції». Тепер ці розділи відрізняються один від одного кольором у заголовках і елементами оформлення.

 

«На відміну від більшості інших друкованих видань, продажі Forbes продовжують рости. Навіщо редакція йде на ризик і змінює те, що не викликає ніяких нарікань? Випускати досконалий продукт, щоразу підкоряючись "обов'язковій програмі", неможливо, а застій небезпечніше будь-якого експерименту. Новий дизайн для нас - це спосіб розширити простір можливого. В епоху різноманіття медійних платформ кожна з них повинна служити своїй аудиторії з повною віддачею. Нам належить зробити великі кроки назустріч цифровому майбутньому, і потужна друкована платформа - гідний відправний пункт на цьому шляху», - зазначив головний редактор «Forbes Украина» Володимир Федорин.

 

На обкладинці листопадового номера Forbes - Олександр Ярославський, бізнесмен, промисловець і банкір, який входить до числа 10 найбагатших українців за версією видання. Спецтема номера - бізнес в Одесі. Серед іншого редакція склала рейтинг 20 найбагатших одеситів, вивчила історію ринку «Сьомий кілометр» і одеського узбережжя.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY