«Круті 90-ті» стартують у вечірньому слоті неділі

2 Листопада 2012
5836
2 Листопада 2012
11:55

«Круті 90-ті» стартують у вечірньому слоті неділі

5836
«Круті 90-ті» стартують у вечірньому слоті неділі

Прем'єра програми «Круті 90-ті» з Гаріком Кричевським відбудеться на НТН 4 листопада. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щонеділі о 22:50 (повтор - щосуботи о 10:30).

 

«Круті 90-ті» - це цикл програм про життя у 90-х крізь призму біографії співака шансону Гарика Кричевського. Кожен випуск програми буде присвячений гучним, скандальним і комічним подіям одного року останнього десятиліття XX століття. Загалом передбачено дев'ять програм, остання з яких вийде напередодні Нового Року.

 

«"Круті 90-ті" - це проект, який викличе ностальгію в тих, хто пережив цей час, і розплющить очі нинішньому поколінню на те, як починалася сучасна дійсність в Україні.  Кожна серія - це правда і лише правда того часу, в стилі власних продуктів НТН», - переконаний виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5836
Читайте також
19.11.2012 12:06
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
9 227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду