«Круті-90-ті» стартували вдало

5 Листопада 2012
6543
5 Листопада 2012
16:13

«Круті-90-ті» стартували вдало

6543
«Круті-90-ті» стартували вдало

4 листопада прем'єра програми «Круті-90-ті» з Гариком Кричевським на телеканалі НТН взяла рейтинг 1,66%, частку 7,33% за аудиторією 18-54, вибірка «50+».

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі - рейтинг 1,54%, частка 7,2%.

 

Таким чином прем'єра значно перевищила середні показники каналу, адже НТН минулого тижня (29 жовтня - 4листопада) мав частку 4,62% за «50 тис.+» та 4,01% за «Всією Україною».

 

За інформацією каналу, перша серія проекту була присвячена 1991 року: «Путч, грошова реформа,тотальний дефіцит - всі "принади" початку найбільш "крутого" періоду в історії пострадянської України». У наступному випуску йтиметься про 1992 рік.

 

«Круті 90-ті» - це цикл програм про життя у 1990-х роках крізь призму біографії співака шансону Гарика Кричевського. Кожен випуск програми буде присвячений гучним, скандальним і комічним подіям одного року останнього десятиліття XX століття. Загалом передбачено дев'ять програм, остання з яких вийде напередодні Нового року.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Програма вийшла у слоті 22.50-23.35. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6543
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду